Vážení příznivci,

Dne 18.8.2012 jsme sehráli 1.kolo České ligy starší  žáků skupiny B s týmem Motorletem Praha.

Do tohoto utkání jsme šli s tím, že jsme chtěli uhrát co nejlepší výsledek proti ambciozního týmu který je zrovna Motorlet.I když jsme do utkání vstoupili aktivně tak nám náš bývalí hráč  P.Podlena vsítil první branku už v 10 min. na 0:1,ale za nedlouhých 10 min. se nám podařilo po standartní situaci kterou zahrával P.Juraš vsítit krásnou střelou s 25 metrů přímo po víko soupeřovy branky na kterou hostující brankář neměl šanci a bylo srovnáno na 1:1.Ale asi cca 4.min. před půlkou se zranil D.Douděra pří nepovedeném zakončení,ale pří ošetřování kdy jsme hráli v 10 jsme inkasovali 35.min. hráčem Militkem na 1:2.A i tímto výsledkem skončil první poločas.

Do druhého poločase jsme museli nuceně střídat Richtra za zraněného Douděru .Takže jsme šli do druhého poločasu s tím, že se musíme pokusit o srovnání a dotáhnou utkání minimálně do remízi,ale po deseti minutách se nám plán zhroutil,když se opět trefil P.Podlena a na výšil skóre na 1:3.Ale musím všechny hráče pochválit,že utkání nevzdala a po zásluze se nám podařilo snížit na 2:3 po pěkném průniku po pravé straně O.Přibylem a pěknou přihrávko na nabíhajícího M.Hoanga,Který už uklízel do prázdné branky. Takže jsme se na nadechovali k závěrečnímu tlaku,kdy jsme chtěli dát vše na útok a nechybělo málo kdy nám chyběl kousek k vyrovnání  z levé strany po střele M.Hrdiny,která skončila kousek nad brankou.Jinak nesmí opomenout,že hosté měli další příležitosti na vstřelení branky,ale musím vyzdvihnou brankáře a celý tým za obětavé bránění a předvedenou hru.

Sestava : Veselý – Přibyl,Juraš,Urbánek,Kaifer,Sova -(55.min.Ceccarelli),Remeš,Hrdina,Douděra- (35.min Richter),Hoang,Láf    

Branky : domácí :   20´- Juraš 1:1, 60´- Hoang 2:3      ŽK. – Juraš

                Hosté :      10´- 45´ Podlena1:0 a 1:3,

Napsal : Trenér Bartoš

Autor: Bartoš