U-15

Vyšehrad-Meteor 1:0

Jinak co nato říct. Takový start do soutěže jsem za těch 11 let co trénuji nezažil. Právě teď! Dnes jsme sehráli další kolo s týmem Vyšehrad ,který byl na posledním místě o skóre za námi,podle papíru jsme byly favoritem tohoto utkání, ale opak je pravdou.Bylo to jedno s nejhorších utkání,co jsem tady.Toto utkání nám vůbec ale vůbec nevyšlo.Nechceme se vymlouvat,že nám chybělo pár hráčů ze základní sestavy,ale co jsme tady, jsme ještě neměli v utkání optimální sestavu pohromadě.Takže nic nového,ale máme na to dost slušných hráčů kteří by měli ty hráče zastoupit natolik,že by neměla být vidět jejich absence.Ale bylo to naopak,když někteří hráči hráli víc jak tragicky.Někteří hráči vypadali tak,jakoby byli poprvé na hřišti.Ale v kabině před utkáním všichni věděli jak a co mají dělat.Ale v utkání to vypadalo úplně jinak.Teď nás čeká nejtěžší týden,abychom dali kluky dohromady hlavně po psychické stránce,a vyladili herní nedostatky, které nás stojí tolik sil a ztrát bodů.
Sestava: Veselý – Renda,Juraš,Urbánek,Přibyl-
Kaifer(Hoang),Ráža,Remeš
Douděra(Láf),Sova,Melíšek
Lehký nestřídán (brankář)

U-14

FK Slavoj Vyšehrad vs. FK Meteor Praha VIII

2:5(0:3)

Branky:Přibyl Michal 16´ 0:1

Přibyl Tomáš 19´ 0:2

Lupač Jakub 30´ 0:3

Gregor Matěj 32´ 0:4

Lupač Jakub 55´ 2:5

Základní sestava: Sirotek (36´Pšenčík) – Kadlec (52´Milický), Ceccarelli, Kubík, Kodýtek – Lupač (57´ Štícha), Arnošt (39´Molnár), Stojka, Přibyl T. – Žák (23´Gregor M.), Přibyl M. (47´ Růžička)

ŽK: Pšenčík 42´

Dne 9. 9. jsme zavítali na hřiště FK Slavoj Vyšehrad. Od samého začátku utkání jsme to byli my, kdo útočil a nedovoloval soupeři kombinovat. Dařila se nám hra na malém prostoru ve středu hřiště a následné přihrávky do krajů nebo na útočníky, které byly pro soupeřetěžko zastavitelné. Tím se nám podařilo v prvním poločase vsítit z několika šancí hned tři branky. To co nám ale chybělo, byla rychlost přihrávek. Ve druhém poločase byl cíl jediný, držet míč na našich kopačkách a dávat přihrávky maximálně ze dvou doteků. Díky této jednoduché hře jsme hned v úvodu druhého poločasu navýšili vedení na 0:4. Vyšehrad však nechtěl prohrát a tak střídající hráč, který se postavil na hrot, a byl asi nejvyšší na hřišti, přinesl problémy naší obraně. Najednou všechny míče, které jsme ztratili, letěli hned za naší obranu. Bohužel jsme nezvládali tyto nákopy bránit, a tak jsme museli soupeře často faulovat. Soupeř, díky našemu nedůrazu po standardních situacích, dokázal dvakrát skórovat a snížit tak na 2:4. Na to jsme zareagovali střídáním „čerstvých“ hráčů do obrany a prostor na hřišti jsme opět ovládli my. Odměnou nám bylo navýšení skóre na konečných 2:5. Věřím, že nás toto vítězství „nakopne“ k dalším dobrým výkonům.

Autor: trenéři