V prvním mistrovském utkání jsme na svém hřišti přivítali tým FK Motorlet Praha. Od začátku se hrálo ve vysokém tempu, což některým našim hráčům dělalo problémy. Po úvodní vyrovnané hře začal mít více ze hry Motorlet, ale veškeré jeho snahy končily před naším pokutovým územím. My jsme zahrozili z rychlých protiútoků, ale veškeré naše vyložené šance skončily v rukavicích hostujícího gólmana. Ve 32. minutě po chybě v obraně hosté vsítili branku. V první půli jsme pozdě přistupovali k hráčům, nevyužívali jsme kraje zálohy, prohrávali jsme souboje 1 na 1 a nedařila se nám přesná rozehrávka. Ve druhém poločase jsme se snažili vše zlepšit a docela se nám to dařilo. Ve 46. a v 60. minutě hosté zatáhli míč po pravé straně a v obou případech nikým nehlídaný záložník vstřelil 2. a 3. branku soupeře.V 68. minutě Přibyl T. uspěl v souboji 1 na 1, obstřelil gólmana a upravil konečné skóre na 1:3.

Tento první zápas nám ukázal, na co se musíme zaměřit, aby naše hra byla kvalitnější. V TJ se více zaměříme na osobní obranu a kombinační postupný útok.

Sestava : Hájek – Milický, Ceccarelli, Růžička, Kubík -Lupač, Molnár, Janeček (52´ Žák), Arnošt (52´Kadlec), Přibyl T. – Přibyl M.

S přáním hezkého dne

Jan Nosek

Autor: Jan Nosek