Opět bez bodu.

Dnes jsme sehráli další nevydařené utkání 4. kola žákovské ligy skupiny B U-15.Po slušném úvodu  jsme dostali na pár minut pod tlak a možností na vstřelení vedoucí branky,ale opět jsme z toho nevytěžili a například od soupeře ,který náš nedůraz po pravé straně a centru před branku kde jsme opět špatně nepokryli nabíhajícího hráče a soupeř už měl jednoduchou práci dát první branku utkání 0:1.Ale dál jsme hráli slušně až nato, že jsme naše příležitosti gólově neproměnili.A natož po našich hrůzostrašných  individuálních chyb jsme soupeři nabídly další dvě šance, které oproti nám gólově proměnili a završili  pro nás nespravedlivě krutých 0:3 v poločase.

Po  bouřce v poločasové přestávce a vystřídání dvou hráčů jsme vstoupili do druhé půle aktivně a hned v 37.minutě se nám po velké chybě hostí a důrazu Z.Kaláta jsme snížili na 1:3. Tak jsem čekal že to kluky nakopne a budou se rvát o každý míč, ale naopak nám začal  chybět pohyb bez a s balonem a důraz v osobních soubojích, v kterých jsme nabízeli soupeři plno možností další šancích,které pro nás dopadly ještě příznivě,když soupeř proměnil gólově jen dvě a navýšil na konečných 1:5 .Na závěr musíme poblahopřát soupeři za stoprocentní produktivitu v prvním poločase, když z minima nabídnutých šancí vytěžili maximum.   

Sestava : Veselý – Přibyl(36´Renda),Juraš,Urbánek,Hrdina,Remeš,Kaifer,Hoang(36´Láf),Douděra (53´-Pivoňka),Klečka (48´ Sova),    

 

Branky : domácí :   37´Kalát

                Hosté :      10´,18´,35´,50´, 63´

Autor: Trenér Bartoš