U-15

 

Dnes náš tým vyrazil za soupeřem na severozápad do města Sokolov, který je tradičním soupeř v naší skupině B U 15. V tomto utkání jsme chtěli přerušit pro nás nepříznivé skóre vzájemných utkání , kterém zatím soupeř vede. Takže veškeré úsilí bylo dáno na důraz v osobních soubojích a na přesné kombinací a zakončení. Ale opět jsme pro chrápali úvod utkání,svojí bojácností a velkého respektu k soupeři , kdy náš ospalí začátek soupeř potrestal  2 brankami 7´a 14´min. . Kdy už jsme se probudili amnézie kolem 20 min.kde jsme měli první náznak slibných šancí, které skončili nepřesně a  tak i skončil první poločas .

Do druhého poločasu jsem v stoupili už tak jak jsme chtěli jít do prvního poločasu .Aktivní hrou a napadání soupeře v středu hry a rychlou kombinací do krajních prostorů na nabíhající záložníky,kteří  přihrávali  na nabíhající hráče, kde zas chybělo přesné a důrazné zakončení,po kterých nás soupeř rychlými brejky ještě třikrát potrestal a na výšil skóre na hrůzostrašných 5:0.Závěrem musím poblahopřát soupeři za předvedenou hru a zasloužené vítězství. A naším hráčů velké za myšlení  k přístupu k dané mu utkání a vzít si ponaučení do dalších utkání následující sezóny .

Sestava:Veselý-Přibyl´(45´) – Urbánek , Juraš – Hrdina,Sova , Remeš (žk.) , Klečka (50´),Hoang (20´), Kaifer ,Kalát

Střídání : Láf 20´,Renda 45´,Richter 54´

Bartoš

 

U-14

Dne 26.8.2012 jsme zavítali na hřiště FK Baník Sokolov k sehrání dalšího mistrovkého utkání. Počasí i hrací plocha byly pro fotbal vynikající, což se o našem výkonu říci nedá. Zápas jsme začli dobře, kluci plnili taktické pokyny (hrát osobní obranu a dojíždět souboje). Během prvních 12 minut jsme se dostali do několika šancí, bohužel pro nás jsme je nedokázali využít. Poté převzali otěže zápasu hráči Sokolova a my jsme na jejich nástup nedokázali zareagovat. Hráči si nevzali k srdci ani poločasové rady, a tak celý druhý poločas spíše bojovali sami se sebou než se soupeřem. Největším naším problémem byla hra bez míče a nepřesné přihrávky, které nás stály zbytečně moc sil navíc.

Sestava : Hájek (36´Pšenčík) – Růžička, Ceccarelli (55´Žák), Kubík, Milický -Lupač (59´Jeníček), Molnár (25´Kodýtek), Janeček, Arnošt (51´Turek), Přibyl T. – Přibyl M.

 

Jan Nosek

  Autor: trenéři