Po Hradeckém debaklu,náše U-17 a U-16 napravili dojem a připsali si vítěztví,ale je to jen první krůček na dlouhé cestě.

U-17

Sestava: Kubenik-Nouzák, Berousek, Kačírek, Pytloun,Nebeský, Ščuka, Nábělek, Petřík
Sup, Šimek
Lavička: Moučka, Ploc, Jakš, Kostka, Svatoš, Oleksyshak, Veselý

Branky:

17 min 1:0 Sup (Šimek)
33 min 2:0 Nábělek (Šimek)
61 min 3:0 Ščuka
65 min 4:0 Nábělek
75 min 5:0 Sup

Vyjádření trenéra:Pro nás velmi důležité utkání, které jsme zvládli. Kluci šli od začátku cíleně za vítězstvím a zaslouženě vyhráli. Mohlo to být i větším skorem. Hráči musí ve finální fázi zachovat větší klid. Na závěr bych chtěl klukům poděkovat za přístup a předvedený výkon.

U-16

Sestava:Hradil-Dvořák,Feňa,Janků,Janíček,Gábor,Holeček,Leitner,Hejda,Vaněk,                 Mboussa

Střídání:

Gabčo za Mboussu,Stibora za Holečka,Polan za Vanka,Jindřich za Dvořáka,lBedbařík za Janíčká, Gregorio za Leitnera

Hodnocení trenéra:Dnes jsme chtěli odčinit porážku z minula a ukázat,že doma se body neztrácí.Po krátkém hledání se,jsme začali hrát více po stranách a přišli i šance.Golu jsme se dočkali v 10 minutě,po rychle rozehrané akci se po pravé straně prosadil Leitner a obloučkem přes brankaře nás dostal do vedení.Tak skončil i poločas.
Nástup do druhého poločasu nemohl být lepší a hned z první akce jsme se dostali Gabčem do dvoubrankového vedení.Pak se kluci uklidnili a přidali ještě dva goly po pěkných akcích Gáborem a Dvořákem.
Po prostřídání 6 hráčů hra upadla a zbytek utkání byl spíše boj.Soupeř přidal čestný úspěch a tak skončilo utkání naší výhrou 4:1

Autor: trenéři