U-17:

Hodnocení trenéra: Toto utkání se nám vůbec nepovedlo. Od první minuty jsme tahali za kratší konec. Hráči si musí uvědomit, že fotbal je kontaktní sport a bez osobních soubojů se prostě hrát nedá. Musíme zvednout hlavu a v týdnu se zodpovědně připravit na další utkání.

Nastoupili:

Roshan 12 min.,Nouzák 80 min.,Kostka 80 min.,Ščuka 80 min.,Pytloun 80 min.,Veselý 42 min.,Ploc 55 min.,Nábělek 80 min.,Sup 50 min.,Šimek 50 min.,Moučka 68 min.,Kubeník 30 min.,Balouš 25 min.,Olaksyshak 30 min.,Svatoš 58 min.,Jakš 38 min.

U-16:

Hodnocení trenéra:V překrásném ,moderním sportovním centru nám dali domácí lekci z fotbalu.Od první minuty bylo na hřišti vidět ,kdo je pánem a kdo diktuje tempo.
Domácí byli jasně lepší na míči,důraznější ve hře tělem a v rychlosti.Naši hráči často chybovali a v prvním poločase svými chybami přispěli velkou měrou k poločasovému vedení domácích 7:0.
Ve druhém poločase se naše hra zlepšila,přidali jsme na důrazu a pohybu.Domácím jsme povolili skorovat,ještě třikrát,ale za zlepšený výkon jsme si zasloužili vstřelit čestný úspěch.
Takové to zápasy jsou pro nás velkou školou a doufám,že z nich budeme čerpat zkušenosti do dalších zápasů.

Sestava – Došek
Jindřich,Feňa,Janků,Bednařík
Dvořák,Holeček,Janíček
Stibora,Vaněk
Hejda

Střídání – Leitnera za Hejdu
Gabčo za Jindřicha
Hradil za Doška
Gábor za Vaňka
Polan za Stiboru
Gregorio za Holečka

Autor: trenéři