Vůle,snaha,dřina a pak odměna  

2.kolo Poháru České pošty,STŘEDA 29.8.2012  17:30h. hřiště Libeň

      VS  Bohemians 

3              :              1

(1:0)   

FK METEOR PRAHA VIII – BOHEMIANS 1905

Branky:6. Fiček(pen.), 50. Jelínek, 90. Bořuta (pen.) – 67. Jindřišek (pen.)


 PŘIJEDE LAFATA 

V dnešním dohrávaném utkání vyhrál Jablonec na hřišti LOKO VLTAVÍN 3:0 a stal se tak naším soupeřem pro třetí kolo.Utkání se bude hrát 26.9.2012 od 17:00h.

Loko Vltavín – FK Baumit Jablonec

Branky:20. Kovařík, 84. Haurdić, 88. Zoubele

FK Baumit Jablonec:Špit – Jablonský, Beneš, Štochl, Eliáš, Kysela, Čížek, Piták, Kovařík (55. Haurdić), Vukadinović (55. Zoubele), Trešňák.


Poslední utkání: 

9.9. 10:15h. mistrovské,5.kolo Divize B
                    vs         
FK METEOR PRAHA VIII-SK SLAVOJ VYŠEHRAD 1:0(0:0)

Branka: 72. Bublík. Střely na branku: 1:3. Střely mimo: 8:12. Rohy: 6:9.Ofsajdy: 3:0.

Rozhodčí: Kotalík – Štuk, Janíček. ŽK: P. Janda II – Mošna, Budějský, Kubík, Kavka.

Diváci: 220.

Meteor: Kohlbeck – Jurčík, Moudrý, Daňhel, Boruta – Štefan – Jelínek, P. Janda II, P. Janda I (81. Trnka), Omcirk (59. Míča) – Junek (67. Bublík). Trenér Josef Pleticha.

Vyšehrad: Prokeš – Budějský, Mošna, Hendrych, Nosek – Kohout (90.+1 Houdek), Mojdl, Kočí, Babašta (50. Balcárek, 85. Baratynskyy) – Kubík, Kavka. Trenér Jaroslav Klíma.

Stručné hodnocení trenéra Pletichy:

Vyšehrad a Motorlet řadím k nejlepším týmům této skupiny divize. Na Motorletu nám štěstíčko nepřálo, s Vyšehradem ano. Ve velmi dobrém zápase, kdy Vyšehrad byl asi fotbalovější, jsme vyhráli a dokázali se udržet v popředí tabulky.

Pro klubový web Vyšehradu řekl:

Asistent Milan Kopřiva:„Nezvládli jsme to, přestože jsme se před zápasem cítili být v pohodě. Tím spíš, že máme v týmu posily v podobě Honzy Mojdla, Michala Drápely a nejnověji také Jirky Mošny. Domácím stačily na tři body vůle, bojovnost a zarputilost, protože si byli jistě vědomi toho, že jejich tým není zdaleka tak kvalitní jako Vyšehrad. Možná jsme si mysleli, že jsme přistoupili k zápasu zodpovědně, ale stejně to bylo málo. Během zápasu nám odešla hra středových hráčů, ať už Michala Kočího či Jirky Mošny, na kraji pak Martina Kohouta. Nakonec po hrubkách Jirky Kubíka a Míry Hendrycha soupeř vystřelil jednou na naši bránu a dal z toho gól. Pak se bavme o tom, kde a jak máme vykrývat prostory hřiště. Nezvládli jsme situaci, kdy šlo balon v klidu zahrát do autu, a byli jsme za to takhle potrestáni. To se stát nesmí. Kromě toho jsme byli málo efektivní a nedokázali zužitkovat množství rohů, přestože Bouda i Nosál umějí standardky kopat. Když už to takhle dopadlo, že jsme dostali facku, musíme si z toho vzít ponaučení, aby se nám to příště nestávalo.“

Autor jediné branky utkání Ondřej Bublík:„Útočník jde na hřiště s tím, že má dát gól, a to se mi také povedlo. Měl jsem štěstí, dostal jsem výborný balon od Honzy Jelínka, kdy rychle zareagoval na situaci, obránci Vyšehradu už na to nedosáhli a bylo hotovo. Je to perfektní hlavně pro celý mančaft. Petr Junek, jehož jsem střídal, si odpracoval svoje, makal, dřel, ale netrefil se. Je to první gól za áčko Meteoru od mého příchodu z juniorky Bohemians 1905, už předtím jsem však dva za béčko Meteoru v pražském přeboru.“

Další utkání 5.kola:Lovosice-N.Bor 1:2,Č.Brod-Vilémov 1:0,Toužim-Litol 2:3,Uvaly-Souš 1:0,Brozany-Libiš 2:0,Neratovice-Motorlet 2:0,Žatec-Čelákovice 4:0.

Tabulka:1)Vyšehrad 12b.,2)Motorlet 12b.,3)Žatec 10b.,4)Souš 10b.,5)Meteor 10b.,6)N.Bor 10b.

Následující utkání:

15.9. 10:15h. mistrovské,6.kolo Divize B
     vs   
Sokol Libiš – FK Meteor Praha VIII

R:Aubrecht-Pešek,Melničuk DS:Hamouz J.